Fejléc menü
RssFacebook
Menü

Publikálva Sze 15, 2016 Vizesedés esetén |

Íme, a vízszigetelők sztárja, amiről mindenki beszél!

Ismerős a helyzet? Csak egy kis erkélyt, vagy fürdőszobát, zuhanyzót szeretne szigetelni, és nem akar nagy kiszerelésű vízszigetelő anyagokat venni, hiszen előre tudja, hogy nem fogja az egészet felhasználni… Ráadásul a kis munkával nem szeretne hosszú napokat eltölteni, minél gyorsabban újra használatba venné a helyiséget.

Erre a helyzetre megoldás a Mapelastic Aquadefense 7,5 kg-os kiszerelése!

De nemcsak a kis kiszerelés miatt népszerű a termék a felújítók körében, hanem a további 4 kiváló tulajdonsága miatt is:

  1. egyszerű használat, könnyen felhordható
  2. praktikusság
  3. gazdaságos felhasználás
  4. tartós, magas minőségű megoldás vízszigetelésre, bel- és kültérre is alkalmas

+ Egy munkafázissal kevesebb:

A Mapelastic Aquadefense leegyszerűsíti és meggyorsítja a kivitelezési folyamat. Az egykomponensű, felhasználásra azonnal kész terméket bekeverni sem kell, ezzel egy teljes munkafázist spórolhatunk meg, és a pontos bekeverés beállításával sem kell bajlódnunk.

vízszigetelő

+ Gyorsan és könnyen:

A Mapelastic Aquadefense vízszigetelőt két rétegben szükséges alkalmazni. Az első réteg felhordása után mindössze 1 órával felhordható a második réteg, amire 3 óra elteltével már hidegburkolat is ragasztható. A szeszélyes időjárás sem okozhat gondot, mert az első réteg 1, második réteg pedig 3 óra múlva ellenáll az esőnek.

Az erős és rugalmas vízszigetelő réteg világoskék színe jól elüt az aljzatok színétől, ezért jól láthatók és könnyen javíthatók a kimaradt területek.

A Mapelastic Aquadefense használható fürdőszobák, mosókonyhák, mosodák, szaunák és általános nedves üzemű helyiségekben, és tökéletesen alkalmas kültéri erkélyek, teraszok nedvesség elleni szigetelésére is.

Miért várna napokat a szigetelésre, ha 1 nap alatt is megoldhatja?

A felújításnak nem kell elhúzódnia, hiszen a villámgyors vízszigeteléssel 3 óra múlva már burkolni lehet a felületre.

Kérdései vannak? Szaktanácsadónk díjmentesen válaszol kérdéseire!

Szaktanácsadás

Oszd meg te is
  •  
  •  
  •  
  •