Fejléc menü
RssFacebook
Menü

Publikálva nov 13, 2017 Egyéb |

A rossz időjárás kicselezhető, a vízszigetelés nyugodtan folytatódhat ezzel a megoldással!

A felújítók többsége attól tart, hogy egy huzamosabban rossz időjárás teljesen megállíthatja a munkákat, és nemcsak az idejét vesztegeti, hanem a pénze is vészesen fogy. Ez többszörösen igaz a vízszigetelés esetén.

A biztonságot a felújítónak nemcsak az jelenti, hogy a termék jó, sőt sokszor jobb, mint amilyennek mondjuk. A biztonsághoz az is hozzátartozik, hogy bárhol bármikor használható a termék, a bedolgozhatósága nem függ a rossz időjárás kényétől-kedvétől, és a legtöbb típusú aljzatra felhordható akkor is, ha az nedves.

rossz időjárás vízszigetelés
Kép forrása: https://www.insuremytrip.com/resources/2455/weather-and-travel-insurance.jpg

Ha a termék ilyen, nem kell azzal kelni és feküdni, hogy vajon milyen lesz az idő? Fog-e esni? Mert ha igen, akkor nem tud haladni a felújítás. Egy váratlan zápor tönkreteheti a munkát, nem kevés kárt okozva Neked és a pénztárcádnak.

Tehát biztonság az is, ha egy vízszigetelés nem csak ideális körülmények közt köt meg, hanem működik hidegben és magas páratartalom mellett is.

rossz időjárás vízszigetelés
Kép forrása: https://www.cesarsway.com/sites/newcesarsway/files/styles/large_article_preview/public/Is-bad-weather-coming–Ask-your-dog.jpg?itok=scSIZT0R

Máris mutatjuk a fantasztikus megoldást!

A MAPELASTIC TURBO rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal. És még sokkal többel is.

Íme, 5 dolog, amiért hatékonyan lehet vele dolgozni még rossz időjárás közepette is.

− A második réteg az első réteg felvitelét követően, ideális időjárási körülmények között, 1 óra elteltével bedolgozható.

− A két rétegben elkészített, MAPENET 150 üvegszövet-hálóval megerősített vízszigetelés 20°C-on 4 óra múlva burkolható. Vagyis megtakarítod, hogy a kivitelezőnek kétszer kelljen kiszállnia az otthonodba, aminek plusz költségei vannak.

Hideg időben, 5°C-on sem több a burkolhatóság ideje 24 óránál. Vagyis a MAPELASTIC TURBO-t az esőtől is csak ennyi ideig kell megvédeni.

Krémes állaga miatt bedolgozása bámulatosan hatékony. Tesztjeink szerint 50%-kal nagyobb felületre lehet felhordatni, mint azonos idő alatt a hagyományos, kétkomponensű vízszigeteléseket.

− A MAPELASTIC TURBO 36 kg-os és 18 kg-os kiszerelésben kapható. Vagyis a nagy kiszerelés 15 m2-re, a kis kiszerelés 7,5 m2-re elegendő.

Ezzel a forradalmi megoldással megspórolod a több kiszállást, garantáltan gyorsabban halad a munka, és nem kell megvárni a jó időt! Akkor is folyhat a kivitelezés, felújítás, ha rossz az idő!

Oszd meg te is
  •  
  •  
  •  
  •