Fejléc menü
RssFacebook
Menü

Publikálva okt 29, 2018 Egyéb |

Nem lesz többet vizes a fal: ennél egyszerűbben nem lehet!

Rengeteg helyen szerte az országban visszatérő probléma a falak vizesedése, a padló és a fal találkozási szakaszainál. A lakók azt veszik észre, hogy a falról lemállik a festék, felhólyagosodik a felület. És persze hiába festik éventeújra, a felületi kezelés nem oldja meg a problémát, csak ideig-óráig elfedi. A jó hír, hogy a vizesedés véglegesen megoldható, anélkül, hogy hatalmas bontásokat kellene végezni.

Természetesen minél előbb kezelésbe kell venni a problémát. Ugyanis nemcsak víz kerül a falakba, az épület szerkezetébe, hanem káros sókis beszivárognak a vízzel együtt, ezek pedig reakcióba lépnek a levegő nedvességtartalmával, ezzel további károkat okoznak. Az ilyen környezetben hamarosan megjelenik a penészis.

A vizesedés miatt az épület szerkezete károsodik, az értéke pedig meredeken csökken!

Az ilyen esetekre, a szigetelési probléma VÉGLEGES megoldására ajánljuk a Mapei Resfoam 1K-M és a Foamjet 260 LV termékeit.

 

Hogyan működik?

A Mapei Resfoam 1K-Mrendkívül folyékony, egykomponensű injektáló gyanta. Amikor a gyanta vízzel érintkezik, vízhatlan félkemény habbá válik. Nagyfokú folyóképességének köszönhetően a Resfoam 1 K-M be tud hatolni a pár száz mikron széles repedésekbe is, és vízbeszivárgás jelenlétében is eltömíti azokat.

A Foamjet 260 LValacsony viszkozitású, rugalmas, kétkomponensű gyanta injektálásra és vízzáró szigetelésre. A Foamjet 260 LV rugalmas és alaktartó, zárt sejtszerkezetű műanyaggá alakul. Különösen híg konzisztenciája miatt kiválóan behatol a legkisebb résekbe és üregekbe is.

A szakember a padló szintjén lyukakat fúrva injektáló módszerrel juttatja be a termékeket a falba, majd szárítóvakolattal látja el az injektált felületet.

Fontos kihangsúlyozni, hogy ez az összetett módszer és ezek a termékek nagy tudású szakembert igényelnek, akinek van tapasztalata az ilyen típusú beavatkozásokban, és magabiztosan tudja kivitelezni a munkát. Az alábbi videóban megnézheted egy elégedett háztulajdonos beszámolóját a módszerről és annak eredményességéről:

Oszd meg te is
  •  
  •  
  •  
  •