Fejléc menü
RssFacebook
Menü

Miért vizesedik?

miért vizesedikMiért vizesedik? Ahhoz, hogy az ideális vízszigetelő rendszert kiválaszthasd, fontos alaposan körbejárni a problémát. Ne sajnáld az időt a beázás, vizesedés forrásának a felkutatására, hiszen csak akkor tudsz igazán hatékonyan fellépni ellene, ha ezt felderíted.

Egy rossz technológia, vagy kialakítás esetén az elkészült munka vész kárba, a szerkezetek tovább károsodnak. Éppen ezért nélkülözhetetlen a beázás, vizesedés eredetének a pontos feltárása, és a legoptimálisabb megoldás alkalmazása. Az okokat és a megoldásokat a legtöbb esetben kifejezetten nehéz megtalálni, ezért célszerű szigetelésben jártas szakemberrel felvenni a kapcsolatot.

A szakember jelenléte és felmérése azért is fontos, mert gyakran nem ott jelentkezik a beázás, vizesedés ahonnan a probléma ténylegesen ered. Például a pince oldalfalának egy része belül nem feltétlenül ott nedvesedik, ahol a külső oldalán megjelenik a beázás. Az is előfordulhat, hogy a padló kerámia burkolatának hézagai között beszivárgó vizet távoli sérült vízszigetelés okozza.

Azt javasoljuk, ha a beázás bármely formáját már tapasztaltad otthonodban ne habozz.

Lapozz lefelé és olvasd el összefoglalónkat a probléma lehetséges okozóiról és keress szakmai segítséget a vizesedés megszüntetésére.

Oszd meg te is
  •  
  •  
  •  
  •