Fejléc menü
RssFacebook
Menü

Publikálva máj 30, 2017 Fürdőszoba vízszigetelése |

Miért várnál napokat a szigetelésre, ha 1 nap alatt is megoldható?

Mi a két legbosszantóbb dolog a felújításban?

1. Ha elhúzódik az egyszerű munka is, és napokat kell várni, hogy újra használatba lehessen venni a helyiséget.

2. Ha csak egy kis fürdőszobát, zuhanyzót vagy erkélyt szeretnél szigetelni, és sok alapanyag megmarad, a nagy kiszerelés miatt.

Mindkét helyzetre van megoldás: a Mapelastic Aquadefense 7,5 kg-os kiszerelése!

A kis kiszerelés csak az egyik a kiváló tulajdonságai közül, íme a másik 4, ami miatt népszerű a termék a felújítók körében:

1. Praktikus

A vízszigetelő világoskék színe jól elüt az aljzatok színétől, ezért a burkoló szakember jól látja, hol maradt ki terület és könnyen javítani tudja.

2. Egyszerű a használata, könnyen felhordható

Az első réteg felhordása után 1 órával felhordható a második réteg, amire 3 óra elteltével már hidegburkolat is ragasztható, vagyis a szakember gyorsan halad, Te  pedig hamarabb birtokba veheted a megújult fürdőszobádat, erkélyedet.

3. Felhasználása gazdaságos

A felhasználásra kész terméket nem kell bekeverni, ezzel egy teljes munkafázist megtakarít a mesterember, ráadásul a pontos keverési aránnyal sem kell bajlódnia, és Te is pénzt takarítasz meg.

4. Bel- és kültérre is alkalmas, magas minőségű megoldás vízszigetelésre, tartós eredménnyel

Kültéren az időjárás nem okozhat gondot, mert az első réteg 1, második réteg pedig 3 óra múlva ellenáll az esőnek. A szakembert nem hátráltatja az időjárás, és Te is biztos lehetsz abban, hogy hosszú ideig élvezheted a felújítás eredményét.

szigetelés
Kép forrása: http://i839.photobucket.com/albums/zz314/jfrwhipple/Hardi%20Panel%20-%20Best%20Work%20Practices/MapeiAquaDefenseoverHardibacker.jpg
A felújításnak nem kell elhúzódnia! A Mapelastic Aquadefense tökéletesen alkalmas fürdőszobák, mosókonyhák, mosodák, szaunák, kültéri erkélyek, teraszok nedvesség elleni szigetelésére.

Oszd meg te is
  •  
  •  
  •  
  •