Fejléc menü
RssFacebook
Menü

Akkor tartson velünk a következő INGYENES webináriumunkon, ahol hasznos tanácsokat kaphat, hogyan kerülheti el a vizesedést!

Talán nem tudja, de a műszaki reklamációk nagy részét a nem megfelelően kiválasztott és helytelenül kialakított vízszigetelések okozzák.

Ma a burkolat alatti vízszigeteléseknek hatalmas választéka megtalálható a piacon, éppen ezért egy felújítónak, nagyon nehéz eldönteni, hogy egy-egy feladatra melyik anyag a legmegfelelőbb.

Aki meghallgatja előadásunkat, az biztos támpontokat kap arra, hogy a vízszigetelések kiválasztásánál és a kivitelezésnél mire kell figyelni ahhoz, hogy az elkészült burkolat sokáig problémamentesen működjön. 

Tartson velünk, hiszen remek tippeket kaphat otthona vízszigetelésével és a beázás elkerülésével kapcsolatban, ráadásul lehetősége van szakértőnkkel konzultálni, hogy problémájára a lehető legjobb megoldást találja meg!

Biztos lehet abban, hogy sikerül hasznos információkkal szolgálnunk, bármilyen vizesedési problémával is küszködik jelenleg!

Az előadás időpontja: 2018. szeptember 11. 15:00

Előadó:

Novák Péter
Novák Péter – a Mapei Kft. Hideg- és melegburkolati termékfelelőse

Oszd meg te is
  •  
  •  
  •  
  •