Fejléc menü
RssFacebook
Menü

Publikálva nov 27, 2018 Vizesedés esetén |

1 okos tanács: így lesz gyorsan és egyszerűen kész a vízszigetelés

Ha felújítottál már valaha, tudod, hogy mennyire égető, hogy egyszerűen és gyorsan haladjanak a munkálatok. Hatványozottan igaz ez a vízszigetelés esetén: igaz, hogy rendkívül fontos a precíz kivitelezés, de mindenki minél hamarabb túl akar esni rajta. Elég egy okos tanácsot követni, és nem elég, hogy gyorsan készen lesz a vízszigetelés, de hosszú ideig nem lesz gond vele!

Kép forrása: pts.bm

A jól megválasztott segédanyag minden vízszigetelés kulcsa.

A PLANISEAL 88egy cementalapú, adalékanyagokból és műgyantából álló előkevert, por alapú vízszigetelő habarcs, amit az előírt mennyiségű vízzel összekeverve, majd a felületre felhordva, a megszilárdulást követően kiváló tapadású és vízszigetelő felületet kapunk.

Ez a felület tökéletesen szigetel, még 1 atmoszféra negatív víznyomás esetén is. Többféle felhordhatósága alkalmassá teszi a nehezebben elérhető vagy bonyolult munkafelületekre történő bedolgozásra is. Mivel az anyag jól szórható géppel is, ezért gyorsan és könnyen elvégezhető a vízszigetelés. Különösen előnyös ez olyan felületeken, ahol esetleg a hagyományos szigetelő lemezek már nem teszik lehetővé a kívánt vízszigetelési eredményt. Miért fontos a szórásos technológia? Mert sokkal kisebb emberi erőforrás ráfordításával nagyobb munkavégzést lehet elérni azonos idő alatt.

Kép forrása: thespruce.com

Hol használható a PLANISEAL 88?

Alkalmazható ivóvíztározók vagy ivóvizet tartalmazó medencék, pincék külső és belső falainak, nedves helyiségek (vízóraaknák), ciszternák, felvonóaknák, aluljárók, öntözőcsatornák, vasbetonból készült esővíztartályok alapfalainak és vasbeton alaplemezek falazatok alatti vízszintes szigetelésére is. OTH (Országos Tisztiorvosi Hivatal) ivó és fürdő vízellátási (max. 40 °C) engedéllyel rendelkező termék, amely e követelményeknek is megfelel.

Kép forrása: ibiza.bernatpetrus.com

Minden esetben két rétegben kell felhordani a szigetelést, és a két réteg felhordása között nem telhet el 24 óránál több idő, a végső rétegvastagság pedig minimum 2-3 mm legyen, megfelelve a védekezés fokozatának. Az így elkészült felületek 7 nap után vízterhelésnek kitehetők. A termék szürke és fehér színben is elérhető.

 

Ha Te is szeretnél tökéletes, hosszan tartó végeredményt a felújítás után, keresd fel erre specializálódott honlapunkat, ahonnan megtudhatod, milyen termékekre, pontosan mennyi alapanyagra lesz szükséged, és mindez mennyibe kerül: http://ajanlatado.marelsoreveglegesen.hu

Oszd meg te is
  •  
  •  
  •  
  •