Fejléc menü
RssFacebook
Menü

Publikálva feb 27, 2018 Egyéb |

10 nappal megrövidítheti a felújítást ez a forradalmi megoldás

Semmi sem értékesebb az időnél, ha felújításról van szó. Ezért olyan kiváló az a megoldás, amivel akár 10 napot, de egy hetet biztosan nyersz a munkálatok idejéből. Ráadásul a nem mindennapi tanáccsal nemcsak időt, hanem jelentős pénzösszeget is megtakarítasz, miközben az elvégzett munka színvonala semmit sem veszít az értékéből. Felkeltettük az érdeklődésed? Mutatjuk is a részleteket.

Régebben a vízszigetelés azt jelentette, hogy a fürdőszoba, a terasz vagy az erkély közel két hétig csatamezővé változott, a felfordulás és a piszok garantált hosszú napokra garantált volt.

Ezért olyan forradalmi az a különleges megoldás, amit a Mapelastic Aquadefense vízszigetelő tud.

felújításrólKép forrása: bathroomremodel.com

Ugyanis ezzel az anyaggal ugyanazon a napon elkészül a vízszigetelés és a burkolás. Egy nap alatt!  

Mit tud az a vízszigetelő, amellyel ultragyorsan elvégezhető a minőségi vízszigetelés és utána máris a burkolás?

Ez a 6 előnye teszi forradalmivá a vízszigetelők között:

 • Azonnali felhasználásra kész, nem kell bekeverni.
 • Az első réteg felhordása után mindössze 1 órával máris felhordható a második réteg is, ezután 4 órával már jöhet is a burkolat.
 • Bel- és kültérre is alkalmas, vagyis egyszerre oldható meg a fürdő és a terasz vízszigetelése, ugyanabból az anyagból.
 • Rendkívül egyszerűen felhordható, vagyis gyorsan lehet vele dolgozni.
 • Első rétege 1, második rétege pedig 3 óra múlva már ellenáll az esőnek, nem kell az időjárás-jelentést lesni a teraszon folyó munkálatok közben.
 • A világoskék színe jól megkülönböztethető, a kimaradt részek feltűnőek és azonnal pótolhatóak.

felújításrólKép forrása: homedepot.com

Mire kell figyelni a Mapelastic Aquadefense vízszigetelő használatakor?

 1. A felhordáshoz hosszú szőrű teddy henger használata ajánlott. Mivel négyszögletes vödörben kapható a termék, a henger praktikusan belefér, nem kell vele bajlódni.
 2. A Mapelastic Aquadefense vízszigetelőt két rétegben kell alkalmazni. Ez azt jelenti, hogy a két réteg együttes vastagságának legalább 0,8 mm-nek kell lennie. Ezzel garantálható, hogy folyamatos, erős és rugalmas vízszigetelő réteg képződjön a felületen.

Mindezt tájékoztatásképpen közöljük, hiszen a garantált és reklamációmentes végeredmény akkor érhető el biztosan, ha szakember végzi el a vízszigetelést és a burkolást.

felújításrólKép forrása: danprihomes.com

Ha szeretnéd megtudni, hogy a felújításodhoz milyen minőségi termékeket ajánl a Mapei, pontosan mennyi alapanyagra lesz szükséged, és mindez mennyibe kerül Neked, akkor keresd fel honlapunkat: http://ajanlatado.marelsoreveglegesen.hu/

Oszd meg te is
 •  
 •  
 •  
 •