Fejléc menü
RssFacebook
Menü

Publikálva ápr 29, 2016 Egyéb |

Adatvédelmi nyilatkozat

 

Adatait bizalmasan kezeljük, azt harmadik személy számára nem tesszük hozzáférhetővé. Hírlevelünkről bármikor könnyedén le tud iratkozni.

Jelen adatvédelmi tájékoztató elfogadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Mapei Kft. (Adatkezelő, 2040 Budaörs, Sport u. 2.) által üzemeltetett www.vizszigetelesneked.hu oldalon megadott személyes adatait az Adatkezelő és Szervező piackutatás és közvetlen üzletszerzés (direkt marketing) céljából, a cél fennállásának teljes időtartama alatt kezelje.

Az Adatkezelő kijelenti, hogy a személyes adatokat kizárólag a fent írt célból használja, illetve azokat csak ezen cél elérése érdekében továbbítja, a mindenkor hatályos adatvédelmi törvény előírásainak megfelelően.

A beérkezett regisztrációk alapján szerzett adatok, információk bizalmasak, azokat a Mapei Kft. dolgozza fel.

A Mapei Kft. a vevői, partnerei és egyéb ügyfelei személyére, adataira, valamennyi információt üzleti titokkéntkezeli. Az üzleti titokként történő kezelés alól csak az érintett adatszolgáltató adhat felmentést.

A Szervező elsődleges kommunikációs csatornája az e‐mailen keresztüli kommunikáció, valamint a Honlap.

Azon regisztráló, akik a regisztráció során megadja a marketingcélú hozzájárulását, beleegyezését adja ahhoz, hogy:

  • Az adatszolgáltatás önkéntes, az adatkezelés az adat átadásával megadott önkéntes hozzájárulásuk alapján történik, a Regisztráló a hozzájárulást az adatkezelés tekintetében az adatai pontos kitöltésével, illetve aszemélyes adatok önkéntes megadásával adja meg.
  • Adatai az Adatkezelő adatbázisába kerüljenek, és azokat a Szervező ‐ esetleges tiltási nyilatkozatuk kézhezvételéig ‐ minden további ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül a jelen promóció során, valamint a jövőben saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló személyes adatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználhassa.
  • Adatkezelő a Regisztráló számára – a Regisztráló s esetleges tiltási nyilatkozata kézhezvételéig ‐ hírlevelet küldjön a Regisztrált által megadott e‐mail címre.
  • A Mapei Kft. a vevői, partnerei és egyéb ügyfelei személyére, adataira, valamennyi információt üzletititokként kezeli. Az üzleti titokként történő kezelés alól csak az érintett adatszolgáltató adhat felmentést.

 

Az adatkezelés nyilvántartási száma: folyamatban

Budaörs, 2016. május 24.

Oszd meg te is
  •  
  •  
  •  
  •